Göttgens Afbouw en Montage

Over ons

Afbouw & Montage - Göttgens

Of het nu gaat om een complete badkamerrenovatie, keukeninstallatie, onderhoudswerkzaamheden of kleine klussen in en rondom het huis: Göttgens Afbouw en Montage in Apeldoorn helpt u graag. Ik ben Tim Göttgens, uw gespecialiseerde partner die uw huis, winkel of pand volledig op maat bouwt en renoveert. In samenwerking met betrouwbare partners geven wij u advies op maat, zorgen wij voor de aanbesteding en leveren wij u desgewenst uw materiaal. Samen zorgen we dat uw wensen gerealiseerd worden.

Met mijn jarenlange werkervaring, waaronder 1,5 jaar voor mijzelf in de bouw en afbouw en ruim twee jaar als slotenmaker, is geen klus te groot of te klein. Ik verzorg met mijn team in principe alles: van de elektra tot aan de meterkast. Voor het stucwerk of tegelzetwerk werken we met de vaste partners. Graag komen we bij u thuis om uw (ver)bouwplannen of inbraakpreventie te bespreken. Daarna ontvangt u een passende offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Informeer naar de mogelijkheden!

Een van onze betrouwbare partners is:  Renstech totaalinstallateur 

Afbouw - Göttgens

Göttgens Afbouw en Montage is de specialist op het gebied van installeren van systeemwanden, scheidingswanden en systeemplafonds.

Lees meer
Spanplafond - Göttgens

Göttgens Afbouw en Montage heeft de afgelopen jaren vele soorten montagewerkzaamheden in badkamers en keukens met succes gerealiseerd.

Lees meer
Inbraak Preventie - Göttgens

Veilig en zorgeloos wonen, dat wil toch iedereen? Het is dan ook een fijne gedachte om te weten dat uw huis goed beveiligd is tegen inbraak.

Lees meer
0
Klanten
0
Opdrachten
0
Projecten
0
Sloten vervangen
0
Klanten
0
Opdrachten
0
Projecten
0
Sloten vervangen